Foto's

Over Kemer

De Turkse zuidkust, ook wel bekend als de Turkse Rivièra, is een populaire bestemming voor genieters van over de hele wereld. De schoonheid van de omgeving en het heerlijke klimaat maken de streek tot een ideale vakantiebestemming. Of u er nou komt om tot rust te komen en lekker te luieren bij het zwembad of op het strand, of juist om wat te ondernemen en een andere cultuur te ontdekken, u bent hier aan het juiste adres. Komt u naar Hotel Limak Limra om de cultuur te proeven, dan zit u ook goed. In de directe omgeving van het hotel zijn tal van cultuurschatten te vinden van de Griekse en Romeinse beschavingen. Zo kunt u het Aspendos theater, een van de best bewaarde amfitheaters ter wereld, bezoeken.

Het klimaat aan de Turkse kust is zeer zacht. In de zomer wordt het heerlijk warm en zult u blij zijn dat u af en toe een duik kunt nemen in een van de vele zwembaden van het Limak Limra Hotel. Daarnaast is het goed toeven op het strand. De natuurpracht van de groenblauwe zee is zowel een lust voor het oog als een ideale locatie om watersporten te beoefenen. Duikers komen graag naar de Turkse Rivièra om het onderwaterleven en de koralen te bewonderen.

Liefhebbers van steden kunnen vanaf het Limak Limra Resort naar Antalya. Deze stad heeft ongeveer een miljoen inwoners en u kunt hier met gemak een of twee dagen doorbrengen. Antalya heeft een fraai historisch centrum dat goed bewaard is gebleven. Daarnaast kunt u onder andere de oude haven, het indrukwekkende archeologisch museum of de fraaie moskeeën bezoeken. U kunt de cultuur ook letterlijk proeven door lokale lekkernijen uit te proberen op de marktjes of door te eten bij een van de traditionele Turkse restaurants. ’s Avond zijn er tal van plekken waar het bruisende nachtleven van deze mooie stad te beleven is.

Vergelijk Hotel Limak Limra bij 6 aanbieders Bekijk prijs