Beoordelingen van Hotel Limak Limra


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door Nicola S. ● juli 2015

Hotel9
Kamer7
Service7
Omgeving7
Eten8
Sport & Entertainment10
8

We kwamen in het hotel aan, zeer vriendelijk. Eten ook lekker, zeer gevarieerd. Net en goed onderhouden hotel met vriendelijke medewerkers. Er was ook een vrouwelijke balie-medewerker die Nederlands sprak, dat is ook een pluspuntje. Veel zwembaden, ook netjes onderhouden en zuiver. De omgeving was nogal kaal, enkel een straat voor het hotel met winkels waar vaak hetzelfde was. In Antalya ruime keuze aan goederen en vaak goedkoper.

Extra bed gevraagd bij boeking, nog eens gevraagd aan de balie om 11 uur 's avonds omdat er geen in de kamer was, pas om half 2 's nachts een bed gekregen, en de kamer was veel te klein voor 3 bedden. 's Nachts ging het brandalarm af, de hele nacht, we belden de receptie, zij wisten ook niet wat er was. Mieren op de kamer, 4 keer voor gebeld, toen we vertrokken nog geen oplossing. (na 8 dagen) Kamers zijn netjes maar niet proper, de lakens worden niet ververst.


Beoordeling door Heyde Laurenzo ● juli 2015

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Mijn partner en ik hebben er vorige week een top verblijf gehad! Prachtige locatie en mooi domein. We hebben er elke dag lekker en gevarieerd kunnen eten met bijna continu snacks die er te verkrijgen zijn rond het zwembad. De bediening was super, iedereen is er heel vriendelijk en behulpzaam. Ook het animatieteam is top! Mooie avondshows en heel leuke mensen. Met andere woorden een top verblijf en zeker een aanrader! Groetjes


Beoordeling door Neels david ● juli 2015

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Zeer positief is de gastvrijheid , met name van het personeel ! De barman " Mustafa " verdient hierin een speciale vermelding !!

Zeer groot aantal Russische gasten !
Vergelijk Hotel Limak Limra bij 6 aanbieders Bekijk prijs